cadjavica-radovi-ambulanta-31

Župan Igor Andrović sa suradnicima, te načelnik Mirko Rončevič, obišli radove na ambulanti u Čađavici koja će biti završena do početka rujna

Virovitičko-podravski župan sa svojim zamjenicima Marijom Klementom i Darkom Žužakom, načelnikom Općine Čađavica Mirkom Rončevićem, ravnateljom Doma zdravlja VPŽ Ivicom Fotezom, te direktorom tvrtke Građevinarstvo Horvat d.o.o. izvođačem radova, obišao je radove na ambulant koja se gradi u Čađavici.
 
Župan Andrović bio je zadovoljan viđenim, kao i time što će Čađavica konačno dobiti suvremeno opremljenu novu ambulantu.
 
– Županija kao osnivač zdravstvenih ustanova nastavit će ulaganja u taj sektor, kao ovdje u Čađavici, kako bi svi žitelji županije imali što bolje uvjete liječenja – rekao je župan Andrović pri obilasku ambulante.
 
Načelnik Rončević najavio je završetak radova do rujna ove godine.
 
– Ovaj smo projekt ostvarili u suradnji s Domom zdravlja VPŽ i Virovitičko-podravskom županijom. Čađavica i sada ima ambulantu, ali ista se selila iz prostora u prostor i nije imala potrebne uvjete za normalan rad. Procjena ukupne investicije je oko 1,800.000 kuna, odnosno 1,400.000 je izgradnja, a 400.000 kuna iznosit će opremanje prostora ambulante. Završetak radova, koji su za sada urađeni oko 80%, očekujemo do rujna ove godine. Na radost mještana općine nova ambulanta će uskoro biti izgrađena čime će svi pacijenti imati kvalitetniju zdravstvenu uslugu – najavio je završetak radova načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević. (domovina.net, ADF)
 
 
 
 
 
Skip to content