Naslovna

Općina Čađavica uz pomoć Ministarstva regionalnog razvoja uređuje dom u naselju Čađavački Lug

U prostorijama Općine Čađavica danas je potpisan ugovor o početku radova na uređenju postojeće zgrade  mjesnog doma u Čađavačkom Lugu.  
Ugovor su potpisali načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević i Tomislav Horvat ispred izvođača radova Građevinarstva Horvat, dok će stručni nadzor nad izvođenjem radova obavljat H-ING d.o.o. iz Slatine. 
 
Općina Čađavica je na javni poziv Ministarstva regionalnog razvoja iz programa ”Pomoć lokalnoj zajednici” prijavila sufinanciranje radova na uređenju postojeće zgrade  mjesnog doma u Čađavačkom Lugu.
Projekt obnove doma pripremila je Općina Čađavica, a nakon zaprimljene nominacije Ministarstvo je općini je odobrilo sredstva u iznosu od 250.000,00 kuna, dok je preostali iznos osiguran proračunom općine.  
 
Vrijednost projekta, je 394.167,44 kuna.
 
Nakon završetka obnove doma u Čađavačkom Lugu, čiji je završetak radova ugovorom predviđen do 1. listopada ove godine, Općina Čađavica  već ovih dana priprema posljednju potrebitu dokumentacije za izgradnju potpuno novog društvenog doma u Vraneševcima, koji su još jedino mjesto koje na području općine nema svoj adekvatan društveni prostor (Foto: Robert Turkalj)
 
Skip to content